Magformers - LED Architekt - Stavebnice
  • Magformers - LED Architekt

Magformers - LED Architekt

M63092
Hodnotenie 

Svietiacu stavebnicu LED architekt využijete na stavanie majákov, vesmírnych observatórií i rozprávkových palácov rovnako tak ako na konštrukciu rakiet, robotov alebo kozmických korábov.

100,11 €
S DPH

Ospravedlňujeme sa, táto stavebnica je vypredaná a už sa nevyrába, nemožno ju objednať.
Vyberte si prosím novšiu stavebnicu , napríklad tu - Stavebnice Magformers.

Dostupnost: Vypredané

Magformers - LED Architekt

Novinka z kolekcie roku 2013 . Stavebnica Magformers - LED Architekt obsahuje (okrem magnetických dielov)

  • LED lampáš (1 ks), čo je magnetický štvorec so vstavanou viacfarebnou diódovou lampičkou, pri ktorej je možné prepínať farby a voliť rôzne svetelné režimy vr. plynulého prelínania niekoľkých farieb
  • LUX-pyramídy (6 ks) sú plastové štvorcové výplne s ihlanovitou strieškou z mliečneho priesvitného plastu, ktorý funguje ako svetelná matnica.
  • dobíjací USB kábel - pre dobíjanie batérie LED lucerny

Stavebnicu LED architekt využijete na stavanie majákov, vesmírnych observatórií i rozprávkových palácov rovnako tak ako na konštrukciu rakiet, robotov, kozmických korábov, apod. Vďačnou témou sú tiež originálne šperky, korunovačné klenoty a ozdobné funkčné lampičky či svetelné obelisky. Vďaka novým dielikom (minivýsečím a oblúčikom) z kolekcie 2013 môžete teraz dotvárať aj jemné detaily a kontúry s ľahkým zakrivením.

Dieliky LED architekt sú kompatibilné so všetkými ostatnými dielikmi Magformers. Ak máte teda už nejakú stavebnicu Magformers doma, môžete si ju týmito svetelnými komponentmi bezpochyby významne rozšíriť. Veľmi populárne je použitie svetelných dielikov pri rôznych autách a pojazdných strojoch alebo experimentovanie so svetelnými efektmi pri rotácii (napr. v kombinácii s otočným mechanizmom sady Carnival).

Lux-pyramídy je možné vkladať do štvorcov vrcholy von alebo ich prikladať vrcholy k sebe smerom dovnútra. Každá pyramída predstavuje šestinu objemu kocky. Vrcholy pyramíd sa potom pretínajú v jej strede a ich podstavy tvoria steny kocky.

Stavebnica Magformers - LED Architekt obsahuje 55 dielikov a svetelné doplnky :

  • 12 trojuholníkov
  • 16 štvorcov
  • 8 vysokých trojuholníkov
  • 8 minivýsečie
  • 4 oblúčiky
  • LED lampáš
  • dobíjací USB kábel k lucerne
  • 6 plastových lux-pyramíd

Detaily stavebnice

Názov stavebnice
Magformers - LED Architekt
Vek dieťaťa
Od 3 rokov
Počet dielikov
52
EAN
8809134366707

Vaše recenzie

Napíšte svoju recenziu

Magformers - LED Architekt

Magformers - LED Architekt

Svietiacu stavebnicu LED architekt využijete na stavanie majákov, vesmírnych observatórií i rozprávkových palácov rovnako tak ako na konštrukciu rakiet, robotov alebo kozmických korábov.

Napíšte svoju recenziu

Iné stavebnice od toho istého výrobcu

Magformers - JUMBO box, 147 dielikov

Magnetická Stavebnica Magformers JUMBO Box je väčšia z veľkokapacitných boxov, obsahuje dostatočné množstvo všetkých tvarov a doplnkov. Vhodný pre školy a škôlky.

Cena 304,93 €

Magformers - Smart Set 144 dielikov

Magformers Smart Set je cenovo výhodná magnetická stavebnica Magformers s veľkým počtom základných dielikov a Superdielikov vrátane 12 päťuholníkov.

Cena 264,37 €

Magformers Universal GIGA 59 dielikov

Tematická sada zameraná na konštruovanie áut s veľkými kolesami. Autá budú stabilnejšie a lákavejšie k hre v teréne.

Cena 127,16 €

Magformers AERO bugy box 55 dielikov

Magnetická stavebnica v boxe určená na to, aby deti tvorili aerodynamické lietajúce vznášadlá, lietadlá alebo kozmické dopravné prostriedky, autá, lode alebo vlaky. Vhodná aj pre škôlky.

Cena 115,57 €