Kategorie
LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů - Stavebnice
  • LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů
  • LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů
  • LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů
  • LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů
  • LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů
  • LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů

LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů

10921
Hodnocení 

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 2 let, rok uvedení 2020, počet dílků 30 ks

720 Kč
S DPH

Omlouváme se, tato stavebnice je vyprodaná a už se nevyrábí, nelze ji objednat.
Vyberte si prosím novější stavebnici , například zde - LEGO.

Dostupnost: Vyprodáno

LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů

Inspirujte k tvořivosti a zažehněte jiskru dětské představivosti s touto všestrannou stavebnicí pro batolata. Oblíbené postavy z filmů Marvel Avengers a parádní vozidla a vychytávky zaručí hodiny zábavy!

Vzdělávací stavebnice plná superhrdinů!

Děti si budou užívat legraci s Iron Manem, Spider-Manem a Kapitánem America v laboratoři Iron Mana. Malí superhrdinové budou opravovat motorku Kapitána Ameriky s pomocí jeřábu, otočného stolu, klíče a ovládacího panelu. Pro přesun těžkého nákladu použijí jeřáb a když Spider-Mana zaháknou za motorku, užije si legrační jízdu! Zatímco si předškoláci hrají s touto pestrobarevnou stavebnicí na motivy marvelovských superhrdinů, rozvíjí své kognitivní myšlení, prostorovou orientaci, tvořivost a jemné motorické dovednosti.

Hezký dárek pro batolata

Stavebnice LEGO DUPLO s pomocí oblíbených námětů, známých prostředí, populárních postav a kostek, které jsou uzpůsobené malým ručkám dětí, inspirují malé stavitele k hravému učení a kreativní zábavě.

Podpořte rozvoj představivosti a tvořivosti dětí a pomozte jim osvojit si důležité dovednosti s pomocí oblíbených superhrdinů z filmových trháků Marvel Avengers. Když superhrdinové pracují v laboratoři Iron Mana, je možné naprosto vše.

Děti si postaví Iron Manovu laboratoř – s pohyblivým jeřábem, otočným stolem, klíčem a ovládacím panelem – pak spojí síly se Spider-Manem, Kapitánem America a Iron Manem a užijí si spoustu legrace!

Můžete opravovat motorku Kapitána America či zvedat a přesouvat velké náklady pomocí jeřábu. Děti mohou dokonce zaháknout Spider-Mana za motorku a vzít ho na projížďku (ale dávejte pozor na jeho pavučinu!). Spojte s dalšími stavebnicemi a užijte si ještě větší porci zábavy.

Iron Manova laboratoř z LEGO Duplo

Zábavná začátečnická stavebnice pro malé stavitele a superhrdiny. Díky kostkám, které jsou bezpečné a uzpůsobené pro batolata, představuje tato pestrobarevná stavebnice ideální vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro děti ve věku od 2 let.

Model měří přes 13 cm na výšku, takže je dost velký na přehrávání ohromných příběhů a zároveň dostatečně kompaktní, abyste jej mohli vzít kdekoli s sebou.

Nejsou zapotřebí žádné baterie. Tuto hračku pro batolata pohání pouze dětská představivost. Stavebnice bez baterií podporují kritické myšlení a poskytují dětem pocit uspokojení, že „ony samotné“ tvoří zábavu!

Jednoduchý návod na stavění zajistí, že si rodiče a děti užijí zábavu ihned po vybalení stavebnice s Iron Manem z krabice. Žádné časově náročné stavění – jen okamžité úsměvy a nadšení malí stavitelé.

Přehrávejte si scénáře ze skutečného života, potkávejte známé postavy a hrajte si s roztomilými zvířátky v sadách LEGO DUPLO pro předškoláky – tyto stavebnice představují ideální dárek pro děti.

Stavebnice LEGO DUPLO pro batolata splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969!

Detaily stavebnice

Název stavebnice
LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů
Věk dítěte
Od 2 let
Počet dílků
30
Novinka LEGO
2020
Rozměry krabice
35 x 19 x 7 cm
Hmotnost
0,45 kg
EAN
5702016618112

Vaše recenze

Napište svůj názor

LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů

LEGO DUPLO 10921 Laboratoř superhrdinů

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 2 let, rok uvedení 2020, počet dílků 30 ks

Napište svůj názor

Jiné stavebnice od stejného výrobce

LEGO Friends 41379 Restaurace v městečku Heartlake

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 6 let, počet dílků 624 ks

Cena 1 409 Kč

LEGO NINJAGO 71809 Egalt – Pán draků

Stavebnice LEGO s drakem z kostek LEGO a 5 minifigurkami

Cena 1 524 Kč

LEGO Friends 41751 Skatepark

Prozkoumejte skatepark LEGO Friends – kreativní stavitelský projekt pro děti, které milují každodenní dobrodružství.

Cena 932 Kč

LEGO Friends 42614 Obchod s retro oblečením

Stavebnice LEGO Friends pro děti s obchodem a retro oblečením

Cena 793 Kč