Kategorie
LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní - Stavebnice
  • LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní
  • LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní
  • LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní
  • LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní
  • LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní
  • LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní

LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní

10925
Hodnocení 

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 2 let, rok uvedení 2020, počet dílků 17 ks

376 Kč
S DPH

Omlouváme se, tato stavebnice je vyprodaná a už se nevyrábí, nelze ji objednat.
Vyberte si prosím novější stavebnici , například zde - LEGO.

Dostupnost: Vyprodáno

LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní

LEGO DUPLO pokojíček je plný příležitostí ke kreativnímu hraní. Zážitek z hraní umocní i krabice ve tvaru domku. Moderní barevné provedení, skvělé funkce a detailní postavy nadchnou a zabaví malé stavitele na hodiny!

Vzdělávací hračka pro batolata podporující vývoj

Jakmile si děti začnou hrát s klukem a holkou v pokojíčku, budou zdokonalovat své jemné motorické dovednosti a vymýšlet nápadité příběhy. Hraní na školu pak poskytne spoustu příležitostí pro předškolní učení. A dokonce můžete uspořádat i narozeninovou oslavu – s hračkami, zmrzlinou, dárkem a balónky. Když se rodiče či jiní blízcí k malému staviteli připojí, budou moci prožívat důležité vývojové milníky spolu s ním.

Kreativní dárky pro děti

Kreativní stavebnice LEGO DUPLO dětem otevírají svět neomezeného hraní, sebevyjadřování a učení. Tyto výukové hračky pro batolata a předškoláky inspirují k učení pomocí hraní, zajímavých postav a tvořivého stavění.

Krabice této stavebnice se promění v nádherný pokojíček plný barevných hraček a detailních postav, ve kterém se děti budou učit a bavit skrze nikdy nekončící hraní.

  • Krabice ve tvaru domku je skvělá jak na hraní, tak k uložení stavebnice. Vlezou se do ní veškeré kostky a dílky, které malí stavitelé potřebují pro přehrávání narozeninové oslavy a dalších scénářů. Součástí stavebnice jsou také postavy, které jsou dětem blízké, a spousta hraček a doplňků.
  • Batolata si v LEGO DUPLO pokojíčkumohou přehrávat nápadité příběhy, včetně hraní si na školu a pořádání narozeninové oslavy. Pro ještě větší porci zábavy tuto sadu spojte se stavebnicí LEGO DUPLO Město Pokojíček na spaní (10926).
  • Díky roztomilým postavám a pestrobarevným kostkám, které jsou vyrobené na míru malým ručkám batolat, představuje tato vzdělávací hračka skvělý narozeninový či jakýkoli jiný dárek pro děti ve věku od 2 let!
  • Pokojíček s nábytkem měří přes 10 cm na výšku, 12 cm na šířku a 6 cm do hloubky. Do krabice ve tvaru domku můžete uložit všechny kostky a dílky, takže budete moci stavebnici vzít kamkoli s sebou.
  • Kostky, které pohání dětská představivost! Tyto hračky bez baterií podporují rozvoj představivosti a praktických dovedností a poskytují dětem pocit uspokojení, že „ony samotné“ tvoří zábavu!
  • Otevřete krabici ve tvaru domku a ihned vstupte do světa zábavy! Pro ještě více vzdělávací zábavy si poslechněte DUPLO narozeninovou písničku a další písničky na LEGO.com/DUPLO/Songs.

Přehrávejte si s dětmi známé scénáře, potkávejte roztomilé postavy a užívejte si kreativní zábavu se stavebnicemi z řady LEGO DUPLO Město. Tyto propracované začátečnické stavebnice DUPLO podněcují k neomezenému hraní, které napomáhá rozvoji dětí.

Stavebnice LEGO DUPLO splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969.

Detaily stavebnice

Název stavebnice
LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní
Věk dítěte
Od 2 let
Počet dílků
17
Novinka LEGO
2020
Rozměry krabice
16 x 21 x 8 cm
Hmotnost
0,36 kg
EAN
5702016618143

Vaše recenze

Napište svůj názor

LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní

LEGO DUPLO 10925 Pokojíček na hraní

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 2 let, rok uvedení 2020, počet dílků 17 ks

Napište svůj názor

Jiné stavebnice od stejného výrobce

LEGO City 60419 Policie a vězení na ostrově

Herní stavebnice LEGO City pro epické dobrodružství na vězeňském ostrově.

Cena 2 099 Kč

LEGO NINJAGO 71809 Egalt – Pán draků

Stavebnice LEGO s drakem z kostek LEGO a 5 minifigurkami

Cena 1 524 Kč

LEGO City 60302 Záchranná operace v divočině

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 6 let, rok uvedení 2021, počet dílků 525 ks

Cena 2 058 Kč

LEGO DUPLO 10986 Pojízdný rodinný dům

Rozšiřte malým stavitelům obzory a vezměte je na zábavný rodinný výlet do přírody v pojízdném rodinném domě.

Cena 382 Kč