Kategorie
LEGO Creator 31100 Sporťák - Stavebnice
  • LEGO Creator 31100 Sporťák
  • LEGO Creator 31100 Sporťák
  • LEGO Creator 31100 Sporťák
  • LEGO Creator 31100 Sporťák
  • LEGO Creator 31100 Sporťák
  • LEGO Creator 31100 Sporťák
  • LEGO Creator 31100 Sporťák
  • LEGO Creator 31100 Sporťák

LEGO Creator 31100 Sporťák

31100
Hodnocení 

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 6 let, téma Auta a motorky, rok uvedení 2020, počet dílků 134 ks 

213 Kč
S DPH

Omlouváme se, tato stavebnice je vyprodaná a už se nevyrábí, nelze ji objednat.
Vyberte si prosím novější stavebnici , například zde - LEGO.

Dostupnost: Vyprodáno

LEGO Creator 31100 Sporťák

Probuďte v dětech kreativitu a lásku k vozidlům prostřednictvím vzrušující stavebnice LEGO Creator 3 v 1 Sporťák 31100. Děti si s tímto červeno-černým sporťákem vybaveným motorem, sáním a zadním přítlačným křídlem užijí pořádnou porci závodění.

Zábava a tvůrčí svoboda

Tato sada od LEGO Creator 3 v 1 nabízí 3 různé stavitelské a herní zážitky. Děti si mohou postavit model sporťáku, přestavět ho na extrémní závoďák s motorem a sáním nebo sestavit klasické letadlo. Samozřejmě vždycky je tady možnost postavit si něco úplně jiného a nového. Tato parádní stavebnice podněcuje ke kreativnímu hraní a představuje skvělý dárek nebo odměnu. Do kabiny obou modelů aut je možné usadit minifigurku.

Modely pro spoustu stavění, hraní a přestavování

Stavebnice LEGO Creator 3 v 1 dávají dětem příležitost stavět detailně propracované modely a nápaditě si s nimi hrát. Modely nabízejí nekonečné stavitelské a herní možnosti a zároveň probouzejí kreativitu v dětech všech věkových kategorií. Tyto malé a inspirativní stavebnice představují skvělý dárek pro jakoukoliv příležitost.

Roztočte kola kreativní zábavy s touto vzrušující stavebnicí se třemi modely v jednom: sporťák, závoďák a klasické letadlo. Jde o skvělý dárek pro děti. Stavění a přestavování modelů přináší nekonečné herní možnosti!

Jaká zábava na vás čeká za volantem? Děti mohou rozvíjet svou představivost a kreativní schopnosti a brázdit ulice ve sportovním voze, překonat rychlostní rekord v extrémním závoďáku nebo se proletět v klasickém letadle. Pak je tady ještě možnost postavit si cokoliv je napadne.

Tato stavebnice, stejně jako každá jiná sada řady LEGO Creator 3 v 1, poskytuje dětem možnost postavit si 3 různé modely: sporťák, závoďák nebo klasické letadlo. Se stavebnicí je možné si hrát samostatně nebo modely spojit a kombinovat s dalšími LEGO sadami pro ještě větší množství stavitelských možností.

Závoďák z LEGO Creator 31100

Skvělá stavebnice, kterou si zamiluje každý fanoušek kreativního stavění. Sportovní vůz se sáním a přítlačným křídlem, extrémní závoďák nebo zábavný model letadla představují skvělý dárek pro kluky a holky od 6 let k jakékoliv příležitosti.

Detailní zpracování a spousta akce. Sporťák měří přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 7 cm na šířku, takže je dostatečně kompaktní na to, aby si ho děti mohly vzít kamkoliv s sebou, a zároveň dost velký, aby se do něj vešla minifigurka (není součástí sady).

Hodiny nekonečné zábavy poháněné dětskou představivostí! Hračky bez baterií dětem pomáhají zdokonalovat se v nezávislém hraní i v řešení problémů, a navíc jim dávají možnost neustále přicházet s novými vlastními příběhy.

Díky jednoduchým návodům si děti s modely poradí raz dva a téměř okamžitě se mohou těšit ze svých výtvorů a užívat si nekonečnou porci kreativní zábavy. Popadněte stavebnici s celkem 3 modely a otevřete svět stavění a přestavování.

Dejte dětem možnost rozvíjet jejich stavitelské dovednosti při hraní se stavebnicemi LEGO Creator 3 v 1. Tato parádní sada s vozidly dětem umožňuje rozvíjet kreativitu a představivost díky spoustě stavitelských možností.

Již od roku 1958 splňují LEGO kostky ty nejvyšší standardy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání.

Detaily stavebnice

Název stavebnice
LEGO Creator 31100 Sporťák
Téma
Auta a motorky
Věk dítěte
Od 6 let
Počet dílků
134
Novinka LEGO
2020
Rozměry krabice
19 x 14 x 6 cm
Hmotnost
0,20 kg
EAN
5702016616064

Vaše recenze

Napište svůj názor

LEGO Creator 31100 Sporťák

LEGO Creator 31100 Sporťák

LEGO stavebnice pro děti, vhodné od 6 let, téma Auta a motorky, rok uvedení 2020, počet dílků 134 ks 

Napište svůj názor

Jiné stavebnice od stejného výrobce

LEGO Ninjago 71785 Jayův titánský robot

Akční stavebnice na motivy nindžů s modelem robota, dvojitou kuší na vozíku a 4 dalšími minifigurkami.

Cena 1 587 Kč

LEGO Friends 42605 Základna na Marsu a raketa

Vesmírná stavebnice LEGO Friends pro děti se základnou na Marsu

Cena 1 958 Kč

LEGO Friends 41739 Liannin pokoj

Rozvíjejte v dětech lásku k umění touto stavebnicí Liannin pokoj od LEGO Friends, která je vhodná od 6 let.

Cena 381 Kč

LEGO Friends 41735 Malý domek na kolech

Stavebnice malého domku pro kreativní děti, které si rády hrají na kempování.

Cena 1 347 Kč