Kategorie
Magformers - LED Architekt - Stavebnice
  • Magformers - LED Architekt

Magformers - LED Architekt

M63092
Hodnocení 

Svítící stavebnici LED architekt využijete ke stavění majáků, vesmírných observatoří i pohádkových paláců stejně tak jako ke konstrukci raket, robotů nebo kosmických korábů.

2 461 Kč
S DPH

Omlouváme se, tato stavebnice je vyprodaná a už se nevyrábí, nelze ji objednat.
Vyberte si prosím novější stavebnici , například zde - Stavebnice Magformers.

Dostupnost: Vyprodáno

Magformers - LED Architekt

Novinka z kolekce roku 2013. Stavebnice Magformers - LED Architekt obsahuje (kromě magnetických dílů)

  • LED lucernu (1 ks), což je magnetický čtverec s vestavěnou vícebarevnou diodovou lampičkou, u které lze přepínat barvy a volit různé světelné režimy vč. plynulého prolínání několika barev
  • LUX-pyramidy (6 ks) jsou plastové čtvercové výplně s jehlanovitou stříškou z mléčného průsvitného plastu, který funguje jako světelná matnice. 
  • dobíjecí USB kabel  - pro dobíjení baterie LED lucerny

Stavebnici LED architekt využijete ke stavění majáků, vesmírných observatoří i pohádkových paláců stejně tak jako ke konstrukci raket, robotů, kosmických korábů, apod. Vděčným tématem jsou také originální šperky, korunovační klenoty a ozdobné funkční lampičky či světelné obelisky. Díky novým dílkům (minivýsečím a obloučkům) z kolekce 2013 můžete nyní dotvářet i jemné detaily a kontury s lehkým zakřivením. 

Dílky LED architekt jsou kompatibilní se všemi ostatními dílky Magformers. Máte-li tedy již nějakou stavebnici Magformers doma, můžete si ji těmito světelnými komponenty bezpochyby významně rozšířit. Velmi populární je užití světelných dílků u různých aut a pojízdných strojů nebo experimentování se světelnými efekty při rotaci (např. v kombinaci s otočným mechanismem sady Carnival).

Lux-pyramidy lze vkládat do čtverců vrcholy ven a nebo je přikládat vrcholy k sobě směrem dovnitř. Každá pyramida představuje šestinu objemu krychle. Vrcholy pyramid se pak protínají v jejím středu a jejich podstavy tvoří stěny krychle.

Stavebnice Magformers - LED Architekt obsahuje 55 dílků a světelné doplňky:

  • 12 trojúhelníků
  • 16 čtverců
  • 8 vysokých trojúhelníků
  • 8 minivýsečí 
  • 4 obloučky
  • LED lucerna
  • dobíjecí USB kabel k lucerně
  • 6 plastových lux-pyramid

 

Detaily stavebnice

Název stavebnice
Magformers - LED Architekt
Věk dítěte
Od 3 let
Počet dílků
52
EAN
8809134366707

Vaše recenze

Napište svůj názor

Magformers - LED Architekt

Magformers - LED Architekt

Svítící stavebnici LED architekt využijete ke stavění majáků, vesmírných observatoří i pohádkových paláců stejně tak jako ke konstrukci raket, robotů nebo kosmických korábů.

Napište svůj názor

Jiné stavebnice od stejného výrobce

Magformers Jumbo 2023 146 dílků

Magnetická Stavebnice Magformers JUMBO Box je větší z velkokapacitních boxů, obsahuje dostatečné množství všech tvarů a doplňků. Vhodný pro školy a školky.

Cena 7 591 Kč

Magformers Master 2023 102 dílků

Magformers Master Box obsahuje dostatečné množství všech základních tvarů a doplňky, jako je figurka řidiče či pasažéra a k tomu sadu koleček. Vhodný pro školky.

Cena 5 596 Kč

Magformers Magtematika box CZ 68 dílků

PRO ŠKOLKY. Výukový box Magformers určený pro děti ve věku 4 - 12 let. Určený k použití spolu s velkoformátovou učebnicí - Magtematika Mini, která je součástí balení.

Cena 4 076 Kč

Magformers Bugy robot box 40 dílků

Stavění neuvěřitelného množství pojízdných robotů, bugyn, náklaďáků nebo kosmických vozítek

Cena 2 556 Kč